LE BOEUF

LE BOEUF Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 976 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Le Boeuf. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 20:57 Bezorging duurde lang, maar het eten was lekker en de bezorger was vriendelijk
14 aug 2022 om 20:29 Zeer slechte ervaring. Bezorging duurde letterlijk 120 minuten. Eten was niet compleet en ketchup zat er bij het kindermenu niet bij. Ook toen we tot 3 keer toe belde was de telefonische erg onvriendelijk. Al met al zeer slecht
13 aug 2022 om 12:11 Ruim een uur over gedaan en dat terwijl ik erg dichtbij woon. Hamburger was ok, maar erg plain kwa smaak en onderste broodje was klef en nat. Patat was slap. Zal hier niet snel weer bestellen......jammer.
10 aug 2022 om 17:49 Bestel altijd de wraps en patat met truffle mayo, overigens de enige restaurant die ik vertrouw in Aalsmeer.
10 aug 2022 om 15:35 Lekkere lunch en bezorgtijd conform verwachting
7 aug 2022 om 21:57 Heerlijk eten en een super snelle bezorging!
6 aug 2022 om 19:25 de hamburger was aan de droge kant. voor het geld mag je wel iets meer verwachten, ook qua smaak was deze erg plain te noemen. Het ovenschaaltje erg simpel met een grote plak kaas over alles heen wat het weer erg machtig maakt.
28 jul 2022 om 21:22 Jammer dat de bestelde patat vergeten was en in plaats daarvan een tweede milkshake… .
24 jul 2022 om 21:22 Oprecht het beste wat ik heb besteld hier in Aalsmeer. Heerlijke halve stokbrood kip met genoeg saus (niet wat je normaal krijgt elders vol met saus!) 1e en zeker niet de laatste keer dat ik hier bestel. Complimenten aan de chef.
24 jul 2022 om 20:50 Een overheerlijke dikke volle hamburger. Jet vlees smaakt naar echt vlees en had, goddank, geen gekruide smaak.
20 jul 2022 om 15:19 Burger vond ik minder dat ik gewend ben hij was aardig droog! En helaas niet naar de opmerkingen gelezen.